Kuvassa kaksi miestä istuu napakelkan kyydissä ja kaksi naista antaa kelkalle vauhtia.

Liikuntaneuvonnan valtakunnallinen seminaari 2023

Nyt se tulee! Nimittäin Liikuntaneuvonnan valtakunnallinen live-seminaari. Maaliskuussa 2023 Tampere-talossa järjestettävä seminaari on tarkoitettu kaikille liikuntaneuvonnan ja elintapaohjauksen toteuttajille sekä kehittäjille. Tule kuulemaan liikuntaneuvonnan kiinnostavimmat ajankohtaiset asiat ja vaihtamaan kuulumisia kollegoiden kanssa.

otteita seminaarin ohjelmasta

Kuntien ja hyvinvointialueiden yhteistyö liikuntaneuvonnassa

Millä tavalla liikuntaneuvonta näkyy uusilla hyvinvointialueilla ja miten yhteistyötä rakennetaan tulevaisuudessa? Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä sosiaali- ja terveysministeriön yhteisessä katsauksessa ylitarkastaja Sari Virta sekä erityisasiantuntija Mari Miettinen avaavat tämän hetken tilannekuvaa ja lähitulevaisuuden näkymiä. Lisäksi Liikkuva aikuinen -ohjelman kehittämispäällikkö Sari Kivimäki luo ajankohtaiskatsauksen asiaan. Saat myös käytännön tärppejä yhteistyöhön.

Kuvassa on Mari Miettinen sosiaali- ja terveysministeriöstä, Sari Kivimäki Liikkuva aikuinen -ohjelmasta ja Sari Virta opetus- ja kulttuuriministeriöstä.
Mari Miettinen, Sari Kivimäki ja Sari Virta

Kohtaamisia

Tässä psykologi Satu Lähteenkorvan ja tanssija, tanssinopettaja Marko Keräsen syvähyvässä dialogissa tutkaillaan, miten kohdata ja kohdella omaa tai toisen kehoa. Kehon ja mielen ammattilaiset kietovat osaavasti terveen tasapainon havaintojaan ihmisen kohtaamisen kokoisiksi opeiksi, elintapaohjauksen arkeen. Tervetuloa tasapainottumaan!

Kuvassa on psykologi Satu Lähteenkorva ja tanssija Marko Keränen.
Satu Lähteenkorva ja Marko Keränen

Arvopohjainen lähestymistapa ja motivaation tukeminen liikuntaneuvonnassa

Psykologian tohtori Anu Kangasniemen puheenvuorossa käsitellään asiakkaan käyttäytymisen muutoksen ja motivaation tukemista arvopohjaisen lähestymistavan näkökulmasta. Lisäksi puheenvuorossa perehdytään siihen, millainen merkitys on myötätuntokeskeisellä vuorovaikutussuhteella sekä itsemyötätuntotaidolla osana asiakkaan muutosprosessia.

Kuvassa on psykologian tohtori Anu Kangasniemi.
Anu Kangasniemi

Tutkimustuloksista tukea liikuntaneuvonnalle

UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari kertoo uusimpia tutkimustuloksia ja avaa tulevaisuuden kuvaa suomalaisten elintavoista. Mihin ollaan menossa ja mikä keinoksi? Onko liikuntaneuvonta/elintapaohjaus oikea keino?

Kuvassa on UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari.
Tommi Vasankari

Kaiken takana on markkinointi

Miten liikuntaneuvonnan markkinointi saadaan retrosta nykyhetkeen tai jopa tulevaisuuteen? Markkinointi on oma taiteenlajinsa, josta kuulemme markkinointitoimisto Aava & Bangin toimitusjohtajan Vilja Laaksosen asiantuntijapuheenvuoron.

Kirjaamisen ja tilastoinnin kuumimmat nostot

Potilastietojärjestelmän käyttö ja rajatut oikeudet herättävät tunteita. Tule kuulemaan, missä nyt mennään. Mitä, miksi ja miten olisi tärkeää kirjata? Millä tavalla kirjaaminen tukee palveluketjun toimivuutta?

Liikkuvat-ohjelmien liikuntaneuvontamateriaalit

Kokosimme Liikkuvat-ohjelmien sähköiset liikuntaneuvontamateriaalit yhdelle sivulle, josta löydät ne helposti.

hintatiedot ja muita käytännön asioita

  • Early bird -hinta 195 euroa 31.1.2023 asti
  • Perushinta 220 euroa 1.2.–17.3.2023

hintaan sisältyy:

  • Kaksipäiväisen seminaarin ohjelma Tampere-talossa
  • Lounas ja kahvitarjoilut molempina seminaaripäivinä Tampere-talossa
  • Naulakkopalvelu Tampere-talossa
  • Pääsy iltajuhlaan ja ruokailu iltajuhlassa
Kuvassa on Tampere-talo iltavalaistuksessa.
Kuva: Tampere-talo / Mikko Valtonen

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia ainoastaan lääkärintodistuksella, jolloin palautamme 50 % osallistumismaksusta. Osallistumisen voi siirtää maksutta esimerkiksi kollegalle. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu.

Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa voit tarvittaessa olla yhteydessä Anne Vainio-Siukolaan, anne.vainio-siukola@hlu.fi, puh. 040 710 8458.

Iltajuhla

Seminaarin iltajuhla järjestetään Original Sokos Hotel Ilveksen Ballroomissa ma 27.3. klo 19–23.30. Tarjolla on herkullista ruokaa ja juomaa sekä lanteita liikuttavaa musaa. Näitä juhlia et halua missata!

Majoitus

Majoitus Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään Valtatie 1, 33100 Tampere

128 €/yö 1hh Standard
148 €/yö 2hh Standard

Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen HLU2023.

Puhelin: 0300 870 030
Sähköposti: sales.tampere@sok.fi

Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksen itse.